Efter LASOS

Vad gör våra elever efter LASOS?

Många av våra elever fortsätter med sin idrott på hög nivå efter att de slutat hos oss. Här kan du läsa mer om tidigare elever som idag utövar idrott på professionell nivå. Har du några frågor kan du kontakta oss här.

FILIPPA AHLBERG AVGÅNGSKLASS -21
Filippa satsade på ridning när hon studerade vid LASOS, och hade även drömmar om att bli frisör. Dock kom rodden mer och mer in i hennes liv och hon har efter det haft stora framgångar. Hon går idag på roddgymnasium och vill rekommendera Malmö roddklubb för elever som är intresserade av att vidareutvecklas i rodd.
ALLEN SMAJIC AVGÅNGSKLASS -22
Allen började spela i allt högre åldersgrupper redan i åk 7 och i åk 9 skrev han seniorskontrakt med Landskrona BoIS. I höst skrev han kontrakt med AIK och flyttlasset har gått till Stockholm. Allen är även lagkapten för p 16 landslag och har fortsätter sin karriär som fotbollsspelare.
STINA ÖSTLUND AVGÅNGSKLASS -22
Stina har gjort stora framgångar i ponnygalopp och vann JK-cup tre år i rad. Hon arbetar hårt med sin utveckling och hästarna och har siktet inställt på högre divisioner.
LINNEA HANSSON AVGÅNGSKLASS -22
Linnea gick från IF lejonet i Landskrona till att bli värvad till Malmö Redhawks damlag redan i åk 8. Efter grundskolan blev hon värvad till Luleå damlag och flytten skedde i somras.
OLIVER LEVI AVGÅNGSKLASS -21
Oliver kämpade på i sin hockeykarriär efter Landskrona School of Sports och hittade tillslut rätt i Uddevalla HC där han är en riktigt duktig målvakt.
MINNEA AVGÅNGSKLASS -22
Minnea har arbetat hårt efter skoltid med sin egen dans, samt med att undervisa yngre barn i dans. Hon driver nu egna grupper på Landskrona Dansstudio och New York Dance.